Ευχές της νέας χρονίας

Φεύγει λοιπόν ο παλίος ο χρόνος τζιαι πριν φύει, διά μας την ευκαιρία να φάμε όσο μπορούμε χωρίς να νιώθουμε τύψεις τζιαι χωρίς να μας κόφτει ότι θα βουρούμε στα γυμναστήρια τζιαι στα σπά μόλις μπεί ο Γεννάρης, για να χάσουμε όσα εβάλαμε.

Με την καινούργια χρονία, ούλλοι βάλλουμε στόχους τζιαι κάμνουμε ευχές (κάθε χρόνο τες ίδιες φυσικά) με την ελπίδα ότι η ο χρόνος θα μας μπέι τζιαι θα μας φκεί καλύττερα απο ότι ούλλοι οι άλλοι της ζωής μας.

Φέτος αποφάσισα να κάμω μια λίστα με ευχές ή καλύτερα παρακλήσεις, με την ελπίδα ότι κάποιος θα τις διαβάσει τζιαι θα κάμει κάτι για να με ευχαριστήσει.

Λοιπόν, την νέα χρονία θέλω:

• Κάποιον να κάτσει ήρεμα τζιαι ωραία τζιαι να εξηγήσει της Κυρίας Λίτσας Μιτέλλα ότι πρέπει να σταματήσει να γράφει σειρές της τηλεόρασης. Οι «Καραόλοι αλα κρέμ» έννεν αστείοι. Είμαστε κρίμα εμείς, αλλα τζιαι οι ηθοποιοί που γίνουνται ρεζίλι, έλεος!

• Να δώ ένα πλάσμα να γελά στις σειρές του Τσίακκα. Το «Μίλα μου» την μισή ώρα έσιει έναν τζιαι νεκαλίετε τζιαι την άλλη μισή έσιει έναν άλλο τζιαι κάμνει προσευχή την γερόντισσα. Έτσι σειρές γράφω τες τζιαι γώ.

• Κάποιον να μιλήσει με τζίνον που επενδύει μουσικά τα προγράμματα του AΝΤ1. Ο τύπος σε λλίο εννα βάλλει τέκνο ντάνς μουσική επένδυση, στες κηδείες τζιαι στο σιονούι μετά τις τρείς το πρωί.

• Να σταματήσει ο Αρχιεπίσκοπος να κάμνει δεήσεις για να βρέξει. Όσον τζιαιρό ενεκατώννετουν μες την υπόθεση με το νερό, ούλλα επιένναν ανάποδα. Που την ημέρα που έκατσε στα βραστά του, εν εσταμάτησε να βρέσιει. Αλόπως εν επειδή εν νέος τζιαι κολλά του ο θεός.

• Να σταματήσει ο Κουλίας να κάμνει δηλώσεις για το σχέδιο Ανάν. Έσιει τέσσερα χρόνια, Κύριε Ζαχαρία μου, γκέτ όβερ ιτ, κάποιοι είπαν ναί, κάποιοι όχι.

• Ένα πλάσμα με μιά κουγκρομηχανή να γεμώσει τες τρύπες που εγέμωσαν τους δρόμους της Λευκωσίας. Τωρά που έβρεξε εγινήκαν οι δρόμοι της προτεύουσας, Ράλλυ Χίλιες Λίμνες στην Φινλανδία.

• Κάποιον να κάμει κάτι με τες τιμές. Επαραξυλόσαμε το ρε παιθκία νομίζω. Αμα εννα ακριβώσει νάκκον η πεζίνα, ακριβηνίσκουν ούλλα αυτόματα. Τωρά που η πεζίνα εν μούχτι, ούλλοι χαβάν αράπικο. Φτινήστε τζιαι τίποτε.

• Κάποιον να λύσει το Κυπριακό. Αν μέννεν άλλο, τότε εν θα έχουν δικαιολογία οι κυβερνώντες, άμα τα θαλασσώνουν, ότι φταίν τα κατεχόμενα.

• Τέλος θέλω κάποιον να μου εξηγήσει πως ο συνάδελφος μου ο Πανίκκος, που έσιει γαστροοισοφαγική παλλιδρόμηση, έσιει ένα χρόνο που απλά τρώει υγιεινά τζιαι εν έσιει πρόβλημα, ενώ ο Άλ Κάπονε ήταν έξι μήνες στο νοσοκομείο περιμένωντας να κάμει εγχείρηση.

Ελπίζω να σας έβρει καλά το 2009.
Όσο καλά γίνεται.