Αυτόματη μουσική στα Blogs.

Λοιπόν…

Επρόσεξα τον τελευταίο τζιαιρό ότι πολλές σελίδες, τζιαι συγκεκριμένα διάφορα blogs εβάλαν ενα μασκαραλικκούι στην μπάρα τους, που παίζει μουσική.

Άσχετο αν η μουσική εν καλή ή όχι, εμένα τσακρούν τα νεύρα μου αμα μπαίννω μες την σελίδα τζιαι ολόισια ξεκινά μουσική που το πούποτε. Ειδικά άμα κάθουμε ήρεμος τζιαι εν τζιαι τα μεγάφωνα νάκκουρι δυναμωμένα, αρκέφκει το τάμπα-τούμπα τζιαμέ που εν το περιμένω τζιαι αντζιελοσσίαζουμε.

Βασικό πολλά, για ούλλους όσους έχουν σελίδα, είτε εν νέοι μες το ίντερνετ, είτε ασχολούνται που χρόνια.

Η αυτόματη μουσική, κάμνει παραπάνω ζημία στην σελίδα, παρά καλό.

Τζιαι εξηγώ κάποιους λόγους ποιό κάτω:

1) Η μουσική που εθκιαλέξετε, πολλά πιθανόν να μεν αρέσκει σε κανέναν άλλο εκτός που εσάς. Ακόμα τζιαι αν αρέσκει σε κάποιον που τους επισκέπτες, εν νομίζετε ότι εννα την έβαλλε μόνος του να την ακούσει;

2) Ακόμα τζιαι αν έσιη κουμπί για στόπ. Ο επισκέπτης εννα φάει μία φάουσα ώρα να το έβρει τζιαι να το πατήσει για να παρετίσει. Για να μεν πω ότι, αμα δουλεύκει με Firefox ο επισκέπτης εννα φάει αλλό τόση ώρα να έβρει ποιό tab που ούλλα παίζει μουσική.

3) Tο ποίο πιθανόν εν ότι ο επισκέπτης σας ήδη ακούει μουσική.Έτσι το τραούδι που εβάλετε να παίζει αυτόματα, εννα νεκατώννετε με τζίνο που ακούει ο επισκέπτης τζιαι να σπάζουν τα νεύρα του. Η σελίδα σας έννεν, ραδιούι!!

4) Που τεχνικής άποψης εν επιτυγχάνετε τίποτε εκτός του να κάμνετε την σελίδα σας να γίνεται πιό αργή σε κάποιες περιπτώσεις.

5) Κάποιος που εν δουλεία τζιαι εν προλαβαίνει να κλείσει μεγάφωνα κλπ, ολόισια εννα κλείσει την σελίδα σας μόλις ακούσει την μουσική.

6) Στο τέλος της ημέρας, οι παραπάνω που βάλλουν τούτη τη μαλακία πας την σελίδα, βάλλουν την για να κάμουν χαιχούι στις αρκές. Μετά απλά βαρκούνται να αλλάσουν τα τραούθκια, τζιαι γίνεται ακόμα ποιό σπαστικό επειδή όποτε μπαίνει κάποιος στην σελίδα παίζει το ίδιο τραούδι!!

Με λλία λόγια..

Μεν βάλλετε αυτόματη μουσική στις σελίδες σας ή αν θα βάλλετε, βάρτε την να μεν ξεκινά αυτόματα. Όποιος θέλει να ακούσει, απλά εννα πατά play τζιαι να ακούει.

Μια ευγενική προσφορά του Joshoua.

Ανανέωση 27/02/08:

Σήμερα επειδή εσπάσαν τα νεύρα μου που άνοιξα τα μπλόγκς τζιαι επέζαν ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΡΑΟΥΘΚΙΑ την ίδια ώρα, αποφάσισα ότι όποιο μπλόγκ εσιη τούτη τη μαλακία με την μουσική πάνω του θα φεύκει που τα λίνκς μου.

Σήμερα έφια τρείς. Εν τζιαι να με σπάσουν εμένα.