Η Υπογεννητικότητα

Τις προάλλες στην τηλεόραση, εμιλούσε ο Αρχιεπίσκοπος για την υπογεννητικότητα.

Που τα λεγόμενα του όμως εκατάλαβα ότι ήθελε να μας «κρούσει τον κώδωνα του κίνδυνου» γιατί από ότι λαλεί, ο αλλοδαπός πληθυσμός αυξάνεται, ενώ ο Ελληνοκυπριακός μειώνεται επικίνδυνα.

Έτσι σε μερικές δεκαετίες, ο δημογραφικός χαρακτήρας του νησιού θα αλλάξει τζιαι οι αλλοδαποί θα έχουν ένα σεβαστό πληθυσμιακό ποσοστό, τόσο μεγάλο που ίσως να ξεκινήσουν να ζητούν δικαιώματα παραπάνω από όσα τους αναλογούν τωρά.

Με λλία λόγια, γ…..τε γιατί χανόμαστε.

Εν θα ασχοληθώ με την αναλογία πληθυσμού τζιαι τον δημογραφικό χαρακτήρα της Κύπρου.

Προβληματίζει με το γεγονός του, γιατί οι Κυπραίοι εν κάμνουν κοπελλούθκια;

Ο νους του Κυπραίου εν πρώτα πάνω στο φαί, μετά πάνω στην μάππα τζιαι αυτόματα μετά πάνω στην «πράξη».

Οπόταν, άμα εν έσιει σούβλα τζιαι ζιβανία τζιαι αν κάτσει να μεν έσιει κανένα φούρπο στην τηλεόραση, οι μεγαλύτερες πιθανότητες εν ότι ο Κυπραίος εννα προσπαθεί να κάμει την «πράξη».

Που εν το πρόβλημα καλό;

Έσιει ανθρώπους, που τους εφάν τα χρέη, το άγχος τζιαι οι γεναίτζιες τους, οπόταν εν έχουν όρεξη για την πράξη.

Τζίνοι που κάμνουν την «πράξη» που την άλλη, χωρίζουνται σε δύο κατηγορίες.

Τζείνους που το κάμνουν με την γεναίκα τους τζιαι τζείνους που το κάμνουν με οτιδήποτε άλλο εκτός που την γεναίκα τους.

Τζίνοι που εν παν με την γεναίκα τους, εν φυσικό να μεν κάμνουν κοπελλούθκια ή τουλάχιστον εν φυσικό να μεν κάμνουν Ελληνοκυπριόπουλα.

Τζίνοι που παν με την γεναίκα τους, απλά εν θέλουν να κάμουν κοπελλούθκια. Το πολλύ κάμνουν ένα κοπελλούι τζιαι κανεί. Ένας μπελάς εν αρκετός.

Τα κοπελλούθκια, εξάλλου, την σήμερον ημέρα εν έξοδο.

Πρώτα, πρώτα θέλεις κάποιον να το προσέχει το κοπελλούι, αλλά πες τζείνο λύετε με την κλασσική μέθοδο της γιαγιάς. Άμα εν έσιει γιαγιά να το προσέχει πρέπει να πιερώσεις σταθμό.

Μετά εν τα έξοδα του μωρού ώσπου να αναγιωθεί. Πάμπερς, γάλατα, κόρνφλεικς, ρούχα, παπούτσια κλπ.

Μετά που εννα πάει σχολείο, εννα θέλεις να πιερώνεις ιδιαίτερα, σχολικά, μεταφορικά, τωρά τα κοπελλούθκια θέλουν να παν σινεμά, θέλουν μόπαιλ, θέλουν του κόσμου τα πράματα.

Βασικά έτσι όπως εν η ζωή σήμερα, για να μπορέσεις να μεγαλώσεις το μωρό, πρέπει να το στείλεις δουλεία που τα έξι του για να φκάλλει τα έξοδα του.

Εκτός των άλλων, τα κοπελλούθκια θέλουν τζιαι τόπο, τζιαι τζειαμέ που επήαν οι τιμές των ακινήτων, ούτε σπιτούι του σιήλλου εν σε παίρνει να χτίσεις με έναν απλό μισθό.

Εκατέληξα ότι η λύση είναι μία.

Να μας επιχορηγά ο Αρχιεπίσκοπος να κάμνουμε κοπελλούθκια. Έτσι πρέπει Κύριε Ττόμη μου. Αν θέλεις να διαιωνίσεις το Ελληνορθόδοξο Χριστιανικό μας έθνος, πρέπει να παλάρεις λίρες. Πολλές λίρες.